BOOKING TAXI VAN GREECE - Αρχαίας Ολυμπίας

 My Olympia Tour “Ιστορία”

Εκδρομή μισής ημέρας - η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου 4-4,5 ώρες 

*Δωρεάν WiFi*


ΓΡΑΦΕΙΟ

Κολοκοτρώνη 11, Πύργος, Ηλεία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

info@myolympiatour.com

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

(+30) 6944 431271 Δημήτρης
(+30) 6977 279296 Veta




1. Ξενάγηση στον Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας και στο Μουσείο Ολυμπίας

Ο εμβληματικός αρχαιολογικός χώρος της Αρχαίας Ολυμπίας  είναι εκεί όπου ξεκίνησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες πριν από χιλιάδες χρόνια!

Οι επισκέπτες μπορούν να αισθανθούν τη μαγική αίσθηση αυτού του ιστορικού σταδίου. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες, που γεννήθηκαν στην Αρχαία Ολυμπία, ήταν τα πιο γνωστά αθλητικά γεγονότα της εποχής ( και είναι ακόμα! ). Έκαναν το ντεμπούτο τους σε αυτήν ακριβώς την τοποθεσία, σε αυτό ακριβώς το στάδιο, το 776 π.Χ

Ακόμη και σήμερα, η Αρχαία Ολυμπία είναι ένας από τους πιο εκπληκτικούς αρχαιολογικούς χώρους στον κόσμο!

Το Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από τον αρχαιολογικό χώρο.




Εκθέματα Μουσείου Ολυμπίας

Το αξιόλογο Μουσείο της Ολυμπίας φιλοξενεί μερικά από τα πιο απίστευτα ευρήματα από ανασκαφές που χρονολογούνται από την προϊστορική εποχή!

Το μουσείο διαθέτει μια συναρπαστική συλλογή εκθεμάτων, με πολλά γλυπτά που πρέπει να δείτε. Τα εντυπωσιακά μπρούτζινα ευρήματά του το καθιστούν μια από τις πιο πολύτιμες συλλογές στον κόσμο!

Τα εκθέματα του Μουσείου Αρχαίας Ολυμπίας περιλαμβάνουν:

  • το παγκοσμίου φήμης γλυπτό του Ερμή , φιλοτεχνημένο από τον Πραξιτέλη

  • η γλυπτική διακόσμηση του Ναού του Διός – ενός από τα Επτά Θαύματα του αρχαίου κόσμου

  • το άγαλμα της Νίκης από τον Παιώνιο

Κανείς δεν πρέπει ποτέ να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να ΜΗΝ επισκεφτεί αυτό το απίστευτα σημαντικό μουσείο. Μια επίσκεψη στο Μουσείο της Ολυμπίας πρέπει να είναι στη λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Ελλάδα.



2. Επισκεφθείτε το χωριό

Περπατήστε ανάμεσα σε τουρίστες από όλο τον κόσμο στην κεντρική λωρίδα του χωριού Ολυμπία, όπου θα βρείτε κάθε είδους αναμνηστικά για να πάρετε πίσω στο σπίτι.

Περάστε από τα διάφορα κοσμηματοπωλεία και περιποιηθείτε τον εαυτό σας με καλλιτεχνικά, μοναδικά στο είδος τους κομμάτια.

Κάντε ένα διάλειμμα και απολαύστε έναν καφέ ή ένα ρόφημα της επιλογής σας σε ένα από τα πολλά μοντέρνα καφέ. Ή, αφήστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας να γευτεί τις λιχουδιές της Ελλάδας στα εστιατόρια της πόλης.

3. Επιλέξτε από τους ακόλουθους προορισμούς περιήγησης

Οινοποιείο Olympic Land

Οι αμπελώνες της Olympic Land Winery , που παράγουν κρασί υψηλής ποιότητας, απέχουν μόλις 2 χλμ. από την πόλη της Ολυμπίας! Σκεφτείτε μια επίσκεψη στο οινοποιείο για να δοκιμάσετε τις εκλεκτές ποικιλίες κρασιού και να δοκιμάσετε τις παραδοσιακές γεύσεις της περιοχής.

Φάρμα μελιού Κλειώ

Το Klio's Honey Farm βρίσκεται στην πόλη της Ολυμπίας. Η Κλειώ, η μελισσοκόμος (μελισσοκόμος), καλωσορίζει τους επισκέπτες στη φάρμα της όπου αποκαλύπτει με ενθουσιασμό τα μυστικά πίσω από την παραγωγή μελιού.

Δοκιμάστε τα φρέσκα προϊόντα της Κλειώ – όλα από τη φάρμα της και απολαύστε τα παραδοσιακά σπιτικά γλυκά της. Μετά από μια επίσκεψη στο αγρόκτημα μελιού, θα έχετε γευτεί την ελληνική φιλοξενία!

Κτήμα Magna Grecia

Επισκεφθείτε το Magna Grecia Estate , τη μαγεμένη γη που ξεχειλίζει από ελιές. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη γεύση της ελληνικής κουζίνας, το αγνό παρθένο ελαιόλαδο, τις παχουλές ελιές και το νόστιμο κρασί, σε ένα διασκεδαστικό περιβάλλον όπου ντόπιοι χορευτές θα χορέψουν παραδοσιακή ελληνική μουσική μαζί σας.


Μονή Παναγίας (Παναγία Κρεμαστή)

Κρεμασμένο από τον βράχο στον οποίο υψώνεται, το εκπληκτικό μοναστήρι της Παναγίας Κρεμαστής (Κρεμαστή σημαίνει «κρεμασμένο») δεν παραλείπει να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες.

Ονομάστηκε έτσι πριν από περίπου 800 χρόνια, σύμφωνα με τα γραπτά, όταν οι ντόπιοι παρατήρησαν ένα φως να αναδύεται από την τρύπα του βράχου. Για να βρουν την πηγή του, έδεσαν και κατέβασαν κάποιον στην τρύπα, όπου βρέθηκε μια εικόνα της Παναγίας.

Παραλία Αγίου Ανδρέα ή Σκαφιδιά


Η παραλία του Αγίου Ανδρέα , που απέχει 2 χλμ. από το λιμάνι του Κατακόλου είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Η μοναδική παραλία, με τα πεντακάθαρα νερά, ιδανική για κολύμπι, διαθέτει και ορεινό ανάγλυφο. Πιείτε ένα δροσιστικό ποτό ή απολαύστε ένα νόστιμο γεύμα σε ένα από τα παραθαλάσσια καφέ και εστιατόρια.

Εναλλακτικά, κάντε μια βουτιά στα κρυστάλλινα νερά της παραλίας Σκαφίδια . Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τη φυσική ομορφιά του μικρού κόλπου καθώς απολαμβάνετε τον ήλιο και αφήστε λίγο επιπλέον χρόνο για να πιείτε ένα ποτό ή να δειπνήσετε δίπλα στο νερό.


Τι να περιμένετε στις περιηγήσεις μας – Διάρκεια

Η διάρκεια της ξενάγησης είναι από 4 έως 4,5 ώρες. Το πρόγραμμά μας είναι ευέλικτο εάν θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές. Απλά ενημερώστε μας και θα το προσαρμόσουμε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας !

Μπορούμε επίσης να προτείνουμε διαδρομές και αξιοθέατα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την περιήγησή σας.


Το Σημείο Συνάντησης

MINIVAN Tours – Το σημείο συνάντησης για το Minivan Tours είναι στην πρώτη έξοδο του λιμανιού Κατακόλου.

TAXI Tours – Το σημείο συνάντησης για τα Taxi Tours είναι ακριβώς έξω από την πύλη της αποβάθρας όπου είναι σταθμευμένα τα ταξί.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

BOOKING TAXI VAN GREECE

BOOKING TAXI VAN GREECE - LIVE TV SPORT